Welcome to your pets’ favorite store

Client: ViaDierenwinkel.nl • Project: Dé dierenvriend van Nederland

BeGreat heeft ViaDierenwinkel vanaf de opstart geholpen met de merkidentiteit, positionering, beeldtaal en het communicatieconcept.

Niks leukers dan mee te mogen werken aan een nieuw merk waar het allemaal draait om huisdieren. En dat op de keiharde retailmarkt waar hevig wordt gevochten om flinterdunne marges. Dat vraagt om een messcherpe positionering, snel bekendheid genereren en marktaandeel veroveren. En niet onbelangrijk, net zo’n hechte band opbouwen met de baasjes zoals zij die hebben met hun huisdier.

Hoge aaibaarheid en voordelige prijzen

Bij Dé dierenvriend van Nederland draait alles om het welzijn en gerief van jouw huisdier. Niet verwonderlijk dat zij centraal staan in alle uitingen. Maar dat doet ViaDierenwinkel wel op een manier die de baasjes raakt. In het hart én in het hoofd. In huisdierentaal. Niet toevallig de taal die de baasjes ook verstaan. En dat ViaDierenwinkel ook nog producten zeer voordelig aanbiedt, verklaart voor een groot deel het succes van deze online retailer.

ViaDierenwinkel

Sinds de start in 2013 is ViaDierenwinkel uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van voedings-, verzorgingsproducten en accessoires voor huisdieren. Met een uitgebreid assortiment van ruim 8500 dierbenodigdheden biedt de online dierenspeciaalzaak een ruime keuze tegen scherpe prijzen. Kijk voor meer informatie op: www.viadierenwinkel.nl