A great offer for a new school year

Client: Ambrasoft • Project: Scholenactie

In deze tijd waarin het computergebruik alleen maar toeneemt, is een goede typevaardigheid voor kinderen belangrijk. Ambrasoft, onderdeel van Noordhoff Uitgevers, wil daarom dat haar unieke typecursus voor iedere basisschool in Nederland bereikbaar is. Tijd dus voor een grootse aanbieding, dacht BeGreat.

Ambrasoft Typen School is een unieke typecursus voor leerlingen in groep 6 t/m 8. Uniek door de opzet met vlogs, waardoor de kinderen gemotiveerd worden gedurende de typeoefeningen. Uniek omdat er ook relevante onderwerpen worden behandeld als social media, huiswerk en hoe te werken met een agenda. En uniek omdat acteur Julian Ras, een BN-er onder de jeugd, een kijkje geeft in zijn leven als middelbare scholier.

Omdat Ambrasoft haar typecursus toegankelijk wil maken voor alle basisscholen en leerlingen, komt ze met een wel heel mooie aanbieding. Want waar normaal gesproken de kosten gebaseerd zijn op het aantal gebruikers, wordt voor het nieuwe school jaar één vaste prijs gehanteerd. Voor grote en kleine scholen. Terecht dat we kunnen spreken van een grootse aanbieding. Die grootse aanpak hebben we ook letterlijk gebruikt voor de communicatie in de online media en advertenties in de vakbladen.