Reliving the glory days

Client: Royal Antwerp FC • Project: Online Marketing

De oudste voetbalclub van België is ambitieus en wil weer behoren tot de gevestigde orde. Zowel in sportief als commercieel opzicht. Met de promotie naar de hoogste Belgische voetbalklasse is alvast de eerste stap naar sportief succes gezet. BeGreat helpt Antwerp haar ambities verder te realiseren en ondersteunt de club met haar online marketing activiteiten.

Royal Antwerp FC weer relevant maken en uitgroeien tot grootste voetbalclub van België. Dat is de missie van Antwerp. Niets meer, niets minder. En niet onmogelijk. Want Antwerp kan bogen op een grote, loyale fanbase. Daarnaast speelt de club in de historische voetbaltempel De Bosuil, waar de authentieke Engelse voetbalbeleving overduidelijk voelbaar is.

Op alle fronten is de club bezig met een revitalisatieslag. Een opgefriste huisstijl en dito uitstraling, een actief fanbeleid en de ontwikkeling van nieuwe business- en hospitality faciliteiten voor de B2B markt. Dit alles komt samen op de nieuwe door BeGreat ontwikkelde website www.royalantwerpfc.be. Een online plek voor de fanatieke voetbalfans, business partners en iedereen die Antwerp een warm hart toedraagt. Een site waar men maar één ding kan concluderen: Antwerp = Voetbal en Voetbal = Antwerp.

Maar de samenwerking gaat verder. BeGreat helpt Antwerp met de inrichting van haar omnichannel retail en ecommerce activiteiten. Daarvoor zijn we op dit moment bezig met de finalisering van de nieuwe webshop. To be continued.