High tech messages in a clear identity

Client: Internedservices • Project: Visual Identity

“Een onderscheidende beeldtaal creëren voor onze cloud solutions”. Dat was de opdracht die BeGreat kreeg van Internedservices, een van de leidende IT- en Cloud services providers in Nederland.

Communicatie voor cloud diensten kenmerkt zich veelal door het gebruik van generieke corporate beelden in combinatie met hoogdravend technisch vakidioom. Terwijl de decision makers niet denken in wat deze diensten bieden, maar wat ze opleveren.

BeGreat ontwikkelde een onderscheidende beeldtaal die uitblinkt in eenvoud. Eenvoud in kleur- én taalgebruik. Hiermee worden de cloud solutions van Internedservices op een heldere wijze uiteen gezet. En dus meteen duidelijk wat HyperGrid, CrossNet en DeskHub nou precies opleveren.

Alle communicatiemiddelen ter ondersteuning van de cloud solutions zijn omgezet naar de nieuwe uitstraling; factsheets, presentaties, brochures, printadvertenties, webpagina’s, banners, etc..

En passant produceerde BeGreat ook animaties voor elke cloud solution.

Internedservices

Internedservices, onderdeel van KPN, behoort tot de grootste leveranciers van Cloud computing en IT Services van Nederland. Internedservices vertaalt de behoeften van organisaties naar drie oplossingen: Het HyperGrid™ Cloud computing platform, de DeskHub™ solution voor werkplekken uit de Cloud en CrossNet™ voor het veilig en eenvoudig managen van networking en connectiviteit. Als enige IT bedrijf in Nederland beschikt Internedservices over een drievoudige ISO-certificering. Kijk voor meer informatie op: www.is.nl.