When it comes to retail, price is the answer

Client: Kamera Express • Project: Flitsacties

Kamera Express is een échte retailer. Waar voordeel en nog eens voordeel is te halen. En dat zal men weten ook. Daarom kwam BeGreat met het idee van Flitsacties.

Prijsvoordeel als primaire boodschap 

Kortlopende, spectaculaire prijsverlagingen die van toepassing zijn op een groot deel van het assortiment. Maar wees er snel bij, want op=op. Niet voor niets hebben we het Flitsacties genoemd. Primair gericht op prijsvoordeel en gecommuniceerd op zijn ‘retails’.

De eenduidige boodschap is in visuele opzet doorgevoerd in alle communicatiematerialen. Online en offline. Instore en outstore. Duidelijker kan niet. Een speciale actiebrochure wordt tevens ingezet om alle scherpe aanbiedingen eens rustig thuis door te lezen.

De specialist aan het woord

Net als bij FocusDagen hanteert Kamera Express met Flitsacties het idioom van de fotografie. Een speelse manier om de positie van dé specialist te bevestigen. Met het meest uitgebreide assortiment, de scherpste prijzen en het beste advies. We heten immers Kamera Express.

Kamera Express

Met een uitgebreid online assortiment, 5 Superstores in Nederland en een vestiging in Antwerpen is Kamera Express dé plek voor apparatuur en accessoires op het gebied van Foto & Video. Daarmee bedient Kamera Express een breed publiek; van beginnend fotograaf tot de veeleisende professional. Naast verkoop en inruil van foto- en videoapparatuur biedt Kamera Express ook workshops en cursussen. Kijk voor meer informatie op: www.kamera-express.nl.