Where inspiration meets knowledge and skills

Client: Kamera Express • Project: Experience Weekend

In fotografie draait het allemaal om inspiratie en techniekbeheersing. Met dat gegeven bedacht BeGreat voor Kamera Express het Experience Weekend; iedere maand een inspiratieve kijk op fotografie.

Experience Weekend = Kennis + Inspiratie

Fotografie is meer dan drukken op het knopje. Het gaat om de juiste compositie, de perfecte timing, de gekozen sluitertijd, de gewenste nabewerking. Fotografie is een ambacht. Met het Experience Weekend organiseert Kamera Express iedere maand in haar winkels een event rondom een specifiek thema. Van lichtgebruik tot beeldbewerking. Van de juiste objectief keuze tot macrofotografie. Waar fotofanaten hun vaardigheden vergroten door masterclasses en workshops, demo’s worden gegeven en inspiratie wordt opgedaan.

Ter ondersteuning van elk Experience Weekend ontwikkelde BeGreat een inspiratieve beeldtaal, waarbij het thema in alle uitingen een centrale rol speelt. De set aan communicatiemiddelen bestaat ondermeer uit een online nieuwsbrief, banners, social media, outdoor posters en POS materiaal.

In het verlengde van het thema krijgt een selectie van relevante producten op de website een prominente plek met een aantrekkelijke actiekorting.

Kamera Express

Met een uitgebreid online assortiment, 5 Superstores in Nederland en een vestiging in Antwerpen is Kamera Express dé plek voor apparatuur en accessoires op het gebied van Foto & Video. Daarmee bedient Kamera Express een breed publiek; van beginnend fotograaf tot de veeleisende professional. Naast verkoop en inruil van foto- en videoapparatuur biedt Kamera Express ook workshops en cursussen. Kijk voor meer informatie op: www.kamera-express.nl.