Focus on what makes you great

Client: Kamera Express • Project: FocusDagen

Hoe zorg je dat de online- en winkeltraffic steeds weer wordt voorzien van impulsen? BeGreat bedacht voor Kamera Express de FocusDagen.

Relevant productgebruik én prijsvoordeel

Elke maand een speciale actieweek waarin een (actueel) thema of productcategorie wordt uitgelicht. Dat zijn de FocusDagen van Kamera Express. Waar kennis & informatie wordt gekoppeld aan relevant productvoordeel. Genoeg reden dus om regelmatig de website van Kamera Express of één van de Superstores te bezoeken.

Om de FocusDagen maandelijks aan te kondigen wordt gebruik gemaakt van online nieuwsbrieven, banners, social media, flyers en instore materiaal. Met een duidelijke call-to-action naar de top 3 van relevante themaproducten.

Die vervolgens linken naar de website, waar een uitgebreide productselectie met betrekking tot het thema wordt getoond tegen scherpe actieprijzen.

Kamera Express

Met een uitgebreid online assortiment, 5 Superstores in Nederland en een vestiging in Antwerpen is Kamera Express dé plek voor apparatuur en accessoires op het gebied van Foto & Video. Daarmee bedient Kamera Express een breed publiek; van beginnend fotograaf tot de veeleisende professional. Naast verkoop en inruil van foto- en videoapparatuur biedt Kamera Express ook workshops en cursussen. Kijk voor meer informatie op: www.kamera-express.nl.