Shortlease, Long commitment

Client: Select Car Lease • Project: Online Marketing

Als specialist in zakelijke en private shortlease begrijpt Select Car Lease als geen ander het belang van het online kanaal als grote business driver. BeGreat werd gevraagd om de online presentatie te voorzien van nieuw elan en de vindbaarheid en conversiedoelstellingen te helpen verwezenlijken.

Heb je het over shortlease, dan heb je het over maximale flexibiliteit, waarbij het allemaal draait om een snelle en doelgerichte dienstverlening. Dat is ook de commitment van Select Car Lease en wat ze voor ogen hadden voor hun nieuwe website  www.selectcarlease.nl. In zo min mogelijke aantal stappen snel tot de gewenste informatie komen. Of het nu gaat om een offerteaanvraag of het bekijken van het aanbod. Een ‘lean & mean’ site met (laten we eerlijk zijn) de kortste weg naar conversie.

En dat betaald zich uit. Want sinds de lancering van de nieuwe website is het bezoekersaantal in no time met 30% omhoog geschoten en de informatie- en offerteaanvraag boven verwachting gestegen. En ondertussen blijft BeGreat op continue basis het online verkeer en de conversie nauwlettend in de gaten houden. En mocht u nog geïnteresseerd in lage bijtellingsauto’s, zelfs vandaag nog kan Select Car Lease deze leveren.